Om NSP - NSP
16774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16774,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

OM NSP

NSP är ett snabbväxande företag med lång erfarenhet inom telekom-branschen. Vi hjälper våra kunder att utforma framtidens infrastruktur inom nät och bredband så att det blir tillgängligt, säkert och hållbart. Vår styrka är vår helhetssyn och expertis. Vi är en strategisk leverantör vars flexibla, anpassningsbara kärnvärden möjliggör trygghet för våra kunder.

 

Företaget grundades 2009 och består idag av 20 anställda. Vi erbjuder våra kunder anpassade helhetslösningar och tjänster inom nätverk och telekommunikation. Vår vision är att bygga och utveckla framtidens kommunikation.

 


Engagemang, Öppenhet och Professionalism

Våra ledord, “Engagemang, Öppenhet och Professionalism”, genomsyrar hela vår verksamhet. Detta innebär att vi alltid ska  leverera fantastiska projekt där vår närvaro återspeglas i resultatet. Våra kunders nöjdhet och vår kvalitet är högsta prioritet för oss. Och med våra kompetenta och engagerade medarbetare vill vi möta och överträffa våra kunders förväntningar. 

KARRIÄR

Leve olikheten! (Och likheten)

När vi anställer nya medarbetare letar vi alltid efter individer med kunskaper och erfarenheter som kompletterar den kompetens vi redan har inom NSP. Vi tror på mångfald och att den berikar.

 

Men i ett viktigt avseende söker vi alltid likheter: det gäller motivation, engagemang, driv, förmåga att samarbeta och att kunna ha roligt på jobbet. Dessa egenskaper är ett grundkrav för att arbeta tillsammans med oss.

 

Vill du bli en del av NSP?

På NSP erbjuds du en arbetsplats på ett företag i stark tillväxt med möjligheten att vara med och utveckla och utvecklas. Du får dessutom arbeta tillsammans med ett team av erfarna, duktiga och engagerade medarbetare.

 

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig!

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu har vi inga lediga tjänster.